muk is anders

muk Haircare ook in jouw salon? Wij vertellen je graag wat je zoal kunt verwachten.

ONDERSCHEID JE MET MUK!

muk is anders, muk is stoer, muk is sexy en muk kleurt niet graag binnen de lijntjes.
Het Australische muk Haircare is een eigenwijs haarcosmeticamerk met professionele salonproducten. In twaalf jaar tijd zijn wij gegroeid tot een prijswinnend en iconisch merk met een revolutionaire kleurlijn, 40 haarproducten en 6 stylingstools.

COMPACT, OPVALLEND EN TRANSPARANT

De producten uit onze compacte lijn zijn betrouwbaar en doen écht wat ze zeggen. Ze zijn er voor iedereen en voorzien in de behoefte van ieder haar. Omdat we geven om onze wereld, worden de producten nooit op dieren getest en bestaan ze zoveel mogelijk uit natuurlijke ingrediënten. Onze Hybrid Cream Colour is zelfs volledig vegan. Tezamen met opvallende verpakkingen en speelse namen onderscheiden wij ons zo van de traditionele merken.

MUK HYBRID CREAM HAIR COLOUR – 1 TUBE, 6 RESULTATEN!
Het geavanceerde Hybrid Cream Hair Colour kleursysteem geeft je prachtige langhoudende kleuren met een onovertroffen kleurintensiteit en een prachtige glans.

Dankzij de Hybrid Pigment technology kan je zes verschillende resultaten behalen met één pigment. Afhankelijk van de gekozen developer kun je gaan voor een permanente kleuring, een semi permanente kleuring, intens semi-permanente kleuring, colour balancing, een prachtige blonde toner of een grijsdekkende tint voor mannen.muk Hybrid Cream Color

De reek bestaat uit meer dan 100 mengbare tinten waardoor je alle artistieke vrijheid hebt om de perfecte kleur te creëren.

Dankzij deze vrijheid en de geavanceerde technologie heb je de volledige controle over de kleurontwikkeling en het resultaat.

De lage hoeveelheid ammonia, minder dan 0,4%, minimaliseert haarbeschadeging en zorgt ervoor dat het haar gezond en sterk blijft. De kleuring bestaat daarnaast voor 80% uit natuurlijke ingrediënten, bevat geen PPD en is niet op dieren getest.

MUK VIVID DIRECT DYE
Met de mengbare tinten van muk Vivid Direct Dye creëer je een oneindig kleurpalet direct uit de tube. De expressieve kleuren geven je haar naast een fantastische kleur ook een intensieve verzorging. Het resultaat is sterk, zacht en glanzend haar met een intens felle kleur.

TOOLS
Naast verzorging, styling en kleuring hebben we ook diverse styling tools die aan alle behoefte van de professionele haarstylist voldoen. De prijswinnende tools hebben een ergonomisch design en beschikken over de laatste technologieën, zoals infrarood licht. Ze geven je prachtig gestyled, gezond en glanzend haar. De electrical lijn bestaat uit een föhn, een meerdelige krultang, stijltang en een extra brede stijltang.

BLIJVEN ONTWIKKELEN
Uitgegroeid zijn we nog lang niet, we willen onze producten op duurzame wijze blijven ontwikkelen zodat jij alleen het beste krijgt.

PERSOONLIJK

Wij vinden een persoonlijke benadering erg belangrijk. Al onze klanten zijn even belangrijk en we zijn altijd voor iedereen beschikbaar voor hulp en diverse vragen. Wil jij je blijven ontwikkelen? We bieden diverse (custom) trainingen en een enthousiaste muk community!

LEREN MET MUK

Bij muk Haircare vinden we dat je nooit bent uitgeleerd en dat kennis altijd gedeeld moet kunnen worden. We hebben dan ook een grote kapperscommnunity waarbinnen mensen vragen kunnen stellen en elkaar kunnen helpen.
Tevens bieden we vanuit muk Haircare regelmatig verschillende trainingen aan waarmee jij het beste uit jezelf en uit de producten van muk Haircare kan halen.

Met dat in gedachten hebben wij het muk Experience Centre in Alkmaar geopend en de muk Cube in Brugge. Dit zijn dé plekken om kennis te maken met alles wat muk te bieden heeft en waar je jouw kennis kan delen en vergroten door middel van verschillende trainingen.

muk Experience Centre
Jij bepaalt wat je leert bij muk of het nu het zetten van een goede Balayage betreft of een barbertraining, het kan allemaal. We bieden naast onze reguliere trainingen allerlei custom made trainingen aan die we samenstellen met de kapper zelf. Op die manier kan jij jouw kennis altijd uitbreiden of verdiepen.

MEER WETEN OF EEN GRATIS TRAINING?

Wil jij vrijblijvend kennis maken en met eigen ogen zien wat muk Haircare voor jou kan doen? Vul ons formulier in of neem contact op met Eric via [email protected].

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »