THE MUK EXPERIENCE

Het muk Experience Centre in Alkmaar is dé plek om de ultieme muk salonervaring te beleven. Je gaat hier niet alleen met een fantastisch kapsel de deur uit, maar ook met een super goed gevoel! Een salon die echt de tijd voor jou neemt en je helemaal in de watten legt. Of je nu de barber experience wilt of de cut 'n color experience, we zijn er voor iedereen en voorzien in de behoefte van ieder haar.

Wil je het goede gevoel mee naar huis nemen? Shop dan meteen je favoriete muk product, zodat je de muk experience ook kan creëren in jouw eigen badkamer.

Toevallig een keer in de buurt? Wie weet plukken we jou eruit voor de muk pluk en krijg jij de volledige muk experience helemaal gratis!

MEET THE TEAM

José Al muk Haircare

Hoi muk liefhebbers,

Mijn naam is José, salonmanager van het muk experience centre. Daarnaast ben ik ook kleurspecialist en educator voor muk Haircare Nederland.

Als klein meisje wilde ik altijd al kapper worden, maar koos na de havo toch voor de HBO opleiding Communicatie. De studie heb ik afgerond, maar de liefde voor het kappersvak is altijd gebleven. Dus besloot ik mijn hart te volgen en het kappersvak in te gaan.
Het mooiste van het kappersvak vind ik, de lach op het gezicht van de klant aan het eind van de behandeling.

muk heeft mijn hart veroverd, het is anders dan andere merken. Met muk kan je ongelooflijk veel en is geschikt voor iedereen zijn wensen, mét behoud van mooi haar!

Heel graag ontvang ik jullie in het muk experience centre.

Ik wil mij graag aan jullie voorstellen.

Mijn naam is Jessica (42) en ik heb al 25 jaar ervaring in het kappersvak. Het mooiste aan mijn beroep vind ik om iedere klant de beste versie van zichzelf te laten zien.

Sinds vorig jaar werk ik met muk en wat ben ik daar een fan van geworden! Echt heerlijke producten! Zo ben ik ook bij het muk experience centre gekomen.

Ik noem mijzelf een allrounder, iedereen kan bij mij in de stoel plaats nemen. Van jong tot oud, van klassiek tot modern.

Je kunt mij op vrijdag en zaterdag in de salon vinden, hopelijk zie ik jullie daar snel!

Jessica muk Haircare

Mahmoud, barber MD bij het muk experience centre
Hi!

Mijn naam is Mahmoud, ook wel genoemd als Barber MD. Ik heb al 16 jaar ervaring in de kappersbranche als barber en kan ik zeggen dat ik een echte haarkunstenaar ben.

In mijn werk ben ik creatief, heel precies en neem ik de tijd voor de klant. Ik wil mijn klanten de ultieme barber experience geven met exclusieve treatments. Met de jaren heb ik één belangrijk ding geleerd en dat is ‘je bent nooit uitgeleerd en creativiteit kent geen tijd!’. Zo houd ik alle wereldwijde trends in de kappersbranche in de gaten en hierdoor blijf ik continu up to date.

De barber exclusieve mr muk lijn heeft alles voor mijn klanten. Het is exclusief, modern, strak, vernieuwend en is net anders dan alle andere merken.

Ik ben op woensdag aanwezig in het muk Experience Centre, dan kan je de ultieme Barber Experience ervaren bij mij!

Hoi muk fans,

Ik stel mij graag aan jullie voor.
Ik ben Destiny-Jane (19) en werkzaam in het muk experience centre. Ik ben allround grimeur, visagiste, haarwerkspecialist en ben dol op de felle vivid kleuren van muk.

Het mooiste van ons vak vind ik het mooi maken van mensen, creatief kunnen zijn met haar en make-up, maar het biedt mij ook de mogelijkheid om out of the box te denken. Elke dag doe je wel wat anders, zo maak ik ook pruiken en haarwerken voor theater en thuisgebruik.

Met muk kan ik alle creativiteit kwijt in het kleuren, er zijn zoveel mogelijkheden. Van felle kleuren, tot blond en natuurtinten. Hierdoor kan ik de mooiste creaties maken, niet alleen met kleuringen maar ook met opsteken.

Je vindt mij op woensdag en zaterdag in de salon, hopelijk tot snel!
Destiny - Jane bij het muk experience centre
Jim bij het muk experience centre
Hello all,

Ik ben Jim, nu 3 jaar actief als Barber en heb mijn roeping gevonden. Door het vergaren knipkennis, klantervaring en diversiteit leer ik elke keer weer meer. Voldoening zit in de beleving die ik wil waarmaken waarna jij energiek en opgeladen de stoel uitstapt.

Na 12 jaar in de techniek en 10 jaar kantoorbeveiliging ben ik een nieuwe uitdaging aangegaan.

Ik ben sinds mijn jeugd al geïnteresseerd in knippen en scheren en ben daar na jaren maar wat mee gaan doen. Ik heb de Barberschool Amsterdam gevolgd en afgemaakt. Inmiddels al aardig wat knip/scheerbelevingen bij heren kunnen waarmaken in een aantal barbershops. Het advies op het gebied van haar-/ baardverzorging is daarbij ook een onderdeel dat niet wordt vergeten.

Een jaar geleden kwam ik aanraking met 'mr muk exclusive' en de geur raakte mij. Flexibele styling en natuurlijke voeding is de basis en daarnaast zijn de producten goed met elkaar te combineren. De unieke mr muk exclusive producten zijn een genot om mee te werken en prettig in gebruik.

Op Vrijdag ben ik aanwezig in het 'muk Experience centre. Heren en boys loop gerust binnen en neem gezellig plaats in de Barberstoel en ervaar een Unieke Barber Experience.JOIN THE TEAM!
Wil jij ook deel uit maken van ons team? Grijp je kans en klik hier om te solliciteren

MUK 360

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »