THE MUK EXPERIENCE

Het muk Experience Centre in Alkmaar is dé plek om de ultieme muk salonervaring te beleven. Je gaat hier niet alleen met een fantastisch kapsel de deur uit, maar ook met een super goed gevoel! Een salon die echt de tijd voor jou neemt en je helemaal in de watten legt. Of je nu de barber experience wilt of de cut 'n color experience, we zijn er voor iedereen en voorzien in de behoefte van ieder haar.

Wil je het goede gevoel mee naar huis nemen? Shop dan meteen je favoriete muk product, zodat je de muk experience ook kan creëren in jouw eigen badkamer.

Toevallig een keer in de buurt? Wie weet plukken we jou eruit voor de muk pluk en krijg jij de volledige muk experience helemaal gratis!

MEET JESSICA

Ik wil mij graag aan jullie voorstellen.

Mijn naam is Jessica (42) en ik heb al 25 jaar ervaring in het kappersvak. Het mooiste aan mijn beroep vind ik om iedere klant de beste versie van zichzelf te laten zien.

Sinds vorig jaar werk ik met muk en wat ben ik daar een fan van geworden! Echt heerlijke producten! Zo ben ik ook bij het muk experience centre gekomen.

Ik noem mijzelf een allrounder, iedereen kan bij mij in de stoel plaats nemen. Van jong tot oud, van klassiek tot modern.

Je kunt mij op vrijdag en zaterdag in de salon vinden, hopelijk zie ik jullie daar snel!

Jessica muk Haircare

 

 

JOIN THE TEAM!
Wil jij ook deel uit maken van ons team? Grijp je kans en klik hier om te solliciteren

MUK 360

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »